Sign up at Ava Trade Voet Massage Deal

Een voetmassage is iets waar een hoop mensen van kunnen genieten of baat bij kunnen hebben. Zo werken wij graag samen met bedrijven, organisaties en verschillende events om zo onze services te kunnen promoten. Tijdens dit soort events geven we wel eens lezingen en bieden we informatie aan bezoekers over positieve effecten van voetmassages en hoe zij een professional kunnen vinden. Afgelopen week waren wij aanwezig bij de grote beauty beurs in Amsterdam, samen met onze enthousiaste voet masseuses die stonden te popelen om iedereen te kunnen voorzien van informatie. Niet alleen kregen we de kans om met nieuwe bezoekers te praten, ook kwamen we oude bekende uit de schoonheidsindustrie tegen en konden we nieuwe demonstraties bijwonen. In de tussentijd zijn er weer nieuwe producten op de markt gekomen die ons kunnen helpen om onze services nog beter uit te kunnen voeren. We konden niet wachten om deze nieuwe innovaties zelf eens uit te proberen!

Ook kwamen we op de beurs in contact met bedrijven die geïnteresseerd zijn in een samenwerking met ons. Zo hebben wij gesprekken gevoerd met een bedrijf wat zojuist de nieuwe campagne Sign up at Ava trade cfd gelanceerd heeft. Zij zijn verantwoordelijk voor het bedenken van nieuwe marketing concepten en deze uit te voeren door middel van een goede strategie. Wij waren direct geïnteresseerd in de diensten die zij verlenen aan verschillende soorten bedrijven. Uiteraard is Voet-massage.nl bekend met de advertenties van Sign Up at Ava Trade, aangezien deze overal wel voorbij komt in magazines en op televisie. Een marketingstrategie als deze zou ook echt bij ons passen als bedrijf en daarom besloten we met onze nieuwe contactpersoon een leuke deal te maken. Zij gaan ons helpen met het opzetten van een nieuwe marketingcampagne, in ruil voor een bedrijfsmassage programma.

Onze masseuses zullen de aankomende periode regelmatig langsgaan bij dit marketing bedrijf, om het personeel van verschillende voetmassages te kunnen voorzien. Dit zorgt voor verbetering van productiviteit, het focussen op prioriteiten en het ontspannen van het lichaam. Zij zijn direct gestart met het opzetten van nieuwe marketing activiteiten voor Voet-massage.nl en we zijn ook erg benieuwd naar de resultaten hiervan. Uiteraard hopen we dat ons bedrijf net zoveel succes zal boeken als die leuke Sign up at Ava Trade advertentie heeft gedaan. Tot nu toe zijn wij erg enthousiast over de nieuwe samenwerking! De beauty beurs was een echte eye opener voor ons bedrijf en we hebben ontzettend veel nieuwe inspiratie op kunnen doen. Naast deze deal hebben we verschillende nieuwe leveranciers gesproken en gekozen voor een aantal nieuwe producten. Benieuwd naar welke dat zijn? Informeer dan snel over onze massages en wij vertellen u graag waar we mee werken!

Volgend jaar zal Voet-massage.nl weer aanwezig zijn op de beurs, maar dit keer met een eigen stand! Dankzij nieuwe uitbreidingen van ons bedrijf willen wij het volgend jaar veel groter en nog indrukwekkender uitpakken! De tekeningen van de nieuwe stand zijn al rond en de bouw zal in het tweede kwartaal van 2019 gaan beginnen. Wij vinden het allemaal in ieder geval erg spannend en kijken ontzettend uit naar het moment van oplevering!